Om os

 

FBJ Rådg. Ingeniører ApS er et traditionelt rådgivende Ingeniørfirma der rådgiver indenfor for byggeri.

Arbejdsområderne omfatter alle former for bygherrerådgivning og ingeniørprojektering og mere utraditionel rådgivning omkring projektudviklingsforløb og energirådgivning.

 

Udgangspunktet er, at det er kunden der bestemmer, hvorfor rådgivningen tilpasses den enkeltes ønsker og behov.

FBJ Rådg. Ingeniører ApS er 100 % ejet af Flemming Bo Johansen.

 

Virksomheden er etableret i 2010, har en stor erfaring med rådgivning og styring af byggeprojekter og p.t. beskæftiger 3 medarbejdere.

De mange års erfaring er også ensbetydende med et stort kontaktnet, der omfatter tidligere konkurrenter, kollegaer, leverandører og samarbejdspartnere, så i al beskedenhed er der masser af kompetencer og erfaringer at trække på når opgaverne skal løses.

 

Den 9. december 2019, blev en af vores medarbejder personcertificeret statiker til konstruktionsklasse KK2.

Fra 1. januar 2020 stilles der særlige krav til ansøgning af byggetilladelser til byggearbejder i konstruktionsklasse 2-4. Hertil skal knyttes en certificeret statiker, hvis formål er at dokumentere og kontrollere de krav der sættes til bygningsreglementets afsnit 15. Desuden er den certificerede statikers virke også at udfærdige starterklæring, sluterklæring samt den statisk dokumentation for et bygningsarbejde. Vi står selvfølgelig til rådighed hvis spørgsmål om certificerede statikeres virke i byggeprojekter efter 1. januar 2020.

 

Personcertifikatet kan ses her.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.