Om os

 

 

FBJ Rådg. Ingeniører ApS er et traditionelt rådgivende Ingeniørfirma der rådgiver indenfor for byggeri.

Arbejdsområderne omfatter alle former for bygherrerådgivning og ingeniørprojektering og mere utraditionel rådgivning omkring projektudviklingsforløb og energirådgivning.

 

Udgangspunktet er, at det er kunden der bestemmer, hvorfor rådgivningen tilpasses den enkeltes ønsker og behov.

FBJ Rådg. Ingeniører ApS er 100 % ejet af Flemming Bo Johansen.

 

Virksomheden er etableret i 2010, har en stor erfaring med rådgivning og styring af byggeprojekter og p.t. beskæftiger 3 medarbejdere.

De mange års erfaring er også ensbetydende med et stort kontaktnet, der omfatter tidligere konkurrenter, kollegaer, leverandører og samarbejdspartnere, så i al beskedenhed er der masser af kompetencer og erfaringer at trække på når opgaverne skal løses.

 

Den 24. februar 2020, blev en vores medarbejdere personcertificeret brandrådgiver til brandklasse BK2.

 

Fra 1. januar 2020 stilles der særlige krav til ansøgning af byggetilladelser til byggearbejder i brand- & konstruktionsklasse 2-4. Hertil skal knyttes en certificeret statiker eller certificeret brandrådgiver, hvis formål er at dokumentere og kontrollere de krav der sættes til bygningsreglementet. Desuden er den certificerede statikers og brandrådgivers virke også, at udfærdige starterklæring, sluterklæring samt dokumentation & kontrol af bygværket. Vi står selvfølgelig til rådighed hvis du har spørgsmål om certificerede statikeres og brandrådgiveres virke i byggeprojekter efter 1. januar 2020.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål.